vrijdag, 16 november 2018

lid-worden

Heeft u interesse in de vogelhobby en wilt u lid worden van Vogelvereniging Onze Vogels Druten  vul dan het inschrijfformulier  (klik hier voor download) in of neem contact op met onze secretaris. Voor een machtiging van uw contributie kunt u een machtigingsformulier invullen. (download machtigingsformulier)

Door lid te worden van onze vereniging, wordt u automatisch lid van de "Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers". (NBvV) Van deze bond ontvangt u dan maandelijks het fraai in kleur uitgevoerde bondsblad "ONZE VOGELS". Als lid kunt u ringen bestellen en deelnemen aan de ledenbijeenkomsten. De data van de tentoonstelling onze vogels drutenledenbijeenkomsten kunt u vinden op de Agenda en Aktiviteiten pagina op deze website.  Daarnaast kunt u natuurlijk meedoen aan onze tentoonstellingen.

U kunt natuurlijk ook ondersteunend lid worden van Vogelvereniging Onze Vogels Druten.

De contributie voor leden bedraagt 35 euro per jaar (exclusief éénmalig inschrijfgeld van 3,50 euro).
Voor ondersteunende leden (b.v. als u al lid bent van een andere vogelvereniging) bedraagt de contributie 15 euro per jaar eveneens exclusief éénmalig inschrijfgeld van 3,50 euro.

Wilt u meer informatie bel dan met Willie Cornelissen: 06-10409099.